De Sutter Evariste

20/12/1917 † 09/09/2016

weduwnaar van mevrouw Philomene De Spiegeleer.

De uitvaartplechtigheid op zaterdag 17 september 2016 om 11.15 uur
in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe.

Rouwbrief


Bart en Chris
Aan de ganse familie onze oprechte deelneming bij het overlijden van je vader en pépé.Mogen de mooie herinneringen plaats maken voor het verdriet. Veel sterkte.
Herman De Groeve
Etienne en MartineVia FB vernam ik het overlijden van jullie vader Evarist.Rist en Filomein kwamen regelmatig over de vloer bij mijn ouders. Ik zal die keer nooit vergeten, dat toen ik van bij mijn ouders kwam, hen voor de huisdeur zag staan twijfelen. Ze waren opgelucht en blij van mij te zien; ze kwamen echter mijn ouders condoleren aangezien ze via geruchten vernomen hadden dat ik was overleden. De blijdschap op hun gezichten was echt gemeend. ik zal ze nooit vergeten voor hun vriendschap en inleving. Ook waren ze op post bij het overlijden van moeder en vader. mijn deelneming aan jullie in deze moeilijke dagen vanuit mijn huisige verblijfplaats te Phuket in Thailand.
romain schollaert
Beste Etienne en Annie , Ignace en Martine ,Bij deze bied ik mijn innigste deelneming aan bij het overlijden van jullie vader.Spijtig kon ik wegens ziekte niet aanwezig zijn op debegrafenis . Romain
Christiane Bicke
Etienne , Martine , Annie , Ignace en familie ,Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode . Bewaar de fijne herinneringen diep in jullie hart : ze zullen jullie helpen dit verdriet te verwerken .Door omstandigheden kon ik spijtig genoeg de uitvaartplechti gheid niet bijwonen .Christiane en Christiaan .
Linda & Johnny
Onze oprechte deelneming aan de ganse familie.Bijna een eeuweling is een troost op zich, zoals jullie levenslange goede herinneringen aan hem, dat eveneens zijn.
William & Ghislaine
onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie lieve vader.mag het een troost zijn dat hij stil en vredig is mogen gaan.veel sterkte lieve groetenGhislain e & William
micheline van waeyen
Beste Etienne en Martine, mijn innige deelneming bij dit definitief afscheid. Wetende dat zo een lang leven niet aan iedereen gegund is, ... hoop ik dat het afscheid zachter wordt en de herinnering aan de mooie dingen sterker.
An Van Lindt
Het blijft moeilijk om afscheid te nemen ook al is er de dankbaarheid voor een mooi en gelukkig leven. Ik wens Martine en Etienne en hun families heel veel moed toe.
De Schutter Hilde
Mijn oprechte en innige deelneming in de rouw die jullie treft. Veel sterkte in deze moeilijke tijden!Hilde De Schutter
Johan Scheirsen
Ignace,Innige deelneming met het overlijden van je schoonvader. Hij was ongetwijfeld een boeiend man, die lang lief en leed met jullie kon delen.
Copyright 2020 © Callebaut - Van Den Steen | BTW nr: BE0870 470 278 | Ondernemingsnummer: 0870.470.278 | Created by Creativision