Paula Bosman

15/09/1921 † 02/07/2018

weduwe van de heer Firmin Hosselaer

Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid
in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op
zaterdag 7 juli 2018 om 11.15 uur.

Rouwbrief


Omer en Christel De Nys-Van Volsem
Onze deelneming bij het overlijden van Paula. We hebben mooie herinneringen aan haar.
Elke Gijselinck
Mijn oprechte deelneming aan de ganse familie.

Elke

Olivier Van Maele en Lien Couck
Wij wensen de ganse familie oprecht veel sterkte toe. We leven met jullie mee.
Mvg
Notarissen Olivier Van Maele en Lien Couck

Janssens Marguuilene
Onze oprechte deelneming aan de ganse famile
Johan De Smet - Michaël en Marianne De Cooman-De Smet
Beste Johan, Jacqueline en Christiaan - de stilte rondom jullie herkennen wij - wij herinneren ons de vele avonden dat Paula bij ons kwam om ons moeder gezelschap te houden. Wij willen jullie dan ook ons oprecht medeleven betuigen en jullie veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode, maar in het vertrouwen dat zij nu herenigd wordt met al wie ze liefhad.
Günther en Annie De Smet-Beerens en Marcel De Smet
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en grootmoeder.
Veel sterkte gewenst tijdens deze moeilijke periode.

Dirk De Backer en familie
Onze oprechte deelneming
David en Annie Wijnant - Triest
Johan, Jacqueline en Christiaan. Wij wensen jullie en de ganse familie veel sterkte om het heengaan van jullie moeder, schoonmoeder en grootmoeder te verwerken. Paula was een gewaardeerde praatgaste voor moeder Juliette tijdens de vele namiddagen samen. Zij straalde rust en vrede uit tijdens haar leven en dit zal nu ook zo zijn. Dit moet een aangename gedachtenis zijn voor jullie. Wij gedenken haar in onze gebed.
Gelieve ons te verontschuldige n omdat wij de uitvaartplechti gheid niet kunnen bijwonen.

Veerle De Winter
Met droefheid vernam ik het heengaan van Paula. Mijn oprecht medeleven met de familie.
Als kennis van mijn moeder Emma en van mijn tante Judith heb ik haar vrij goed gekend. Ik heb haar steeds bewonderd voor haar betrokkenheid en levensmoed.
Nu zal ik haar meenemen in mijn gebed.

Kristine Van Herreweghe
Mijn oprechte deelneming bij het sterven van jullie moeder en grootmoeder. Paula was een sterke en wijze vrouw. Tot enkele jaren geleden was ze een graag geziene gaste bij onze moeder. Het klikte ; er was wederzijds een diep respect. Ik wens jullie sterkte in deze stille tijd van afscheid nemen.
Cherretté Marc
Dag Johan, Jacqueline en Christiaan, dat wij na zovele jaren van elkaar nog eens mogen horen via het overlijden van uw mama, . Ik was als kind altijd welkom in jullie huis aan de Oudenaardse steenweg en bewaar er de beste herinneringen aan. Uw mama was een sterke en ook innemende vrouw en moeder. Ik betuig dan ook mijn medeleven in jullie rouw en wens jullie veel sterkte toe in deze moeilijke momenten.
Marc

Lekime Gilberte en familie
Onze oprechte deelneming bij het heengaan van jullie moeder en grootmoeder. We hopen dat jullie kracht putten uit de goede herinneringen aan Paula, die jullie met zoveel zorg omringd hebben. Veel sterkte!
Wilfried en Liliane Van de Velde - Joos
Wij bieden onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van jullie dierbare moeder, schoonmoeder, grootmoeder. Wij hebben zeer mooie herinneringen aan Paula, het was inderdaad een zeer wijze vrouw met een ongelooflijk geheugen. Vorig jaar is onze tante Angèle gestorven op juist dezelfde leeftijd, 97 jaar ! Zij zaten verschillende keren hier samen bij ons thuis. Allemaal voorbij. Wij wensen jullie veel sterkte.
Hans en Lutgarde Jansegers-De Lat
Ten zeerste ontroerd door het sterven van Paula bieden we aan de hele familie onze oprechte deelneming aan. Jullie hebben haar met zoveel zorg en liefde omringd!
We bewaren vele mooie herinneringen aan zo'n wijze vrouw, tijdens haar bezoekjes aan moe Alice, die ons 5 weken geleden is ontvallen en met wie jullie moeder en grootmoeder gedurende vele jaren een genegen band van vriendschap en vertrouwen had opgebouwd. Mogen zij nu beiden in Gods vrede rusten.

Copyright 2020 © Callebaut - Van Den Steen | BTW nr: BE0870 470 278 | Ondernemingsnummer: 0870.470.278 | Created by Creativision